In herfstweer (regen en koude zorgden voor zo'n 75 DNS-ers) vond de 'clash der titanen' plaats in Damme: wie is het sterkste, de triatleet of de duatleet? Beiden gaan samen van start met enkel een ander startonderdeel (2,1k zwemmen of 7,5k lopen). Voor TTL werd de battle gewonnen door de triatleet :-)
Steve ging in het echt wel koude water (16° volgens de organisatie) van start, zwom met een goed gevoel, kwam zijn worst nightmare tegen bij het fietsen (alleen beuken tegen de wind), maar spaarde zich (te veel?) om af te sluiten met een heel vlot looponderdeel. Een totaaltijd van bijna 4u40min stond op het scorebord.
Duatleet Bjorn trainde toch wel stevig voor zijn halve, en liep zijn eerste 7,5 km in exact 30 minuten (2 sneller dan vorig jaar). Bij het fietsen ging het de eerste 60km volgens schema, maar in de laatste van 3 ronden speelde een aanslepende dijblessure toch weer beetje op. De laatste 19km lopen ging dan wel weer beter om uiteindelijk te eindigen in 5u10min, exact zelfde tijd dan vorig jaar.

Uitslag: klik hier.

Additional information